Thuis Productenautosleutel programmeur

Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen

Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen

  • Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen
  • Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen
  • Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen
  • Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen
  • Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen
Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: X100+ car Key Programmer
Modelnummer: X100+ auto Zeer belangrijke Programmeur
Trefwoorden:: AUTO-toets programmeur
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: Binnen werkdag 1-2 op ontvangstbewijsbetaling
Betalingscondities: T/T, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 50pcs in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

AUTO-toets programmeur

,

auto zeer belangrijke programmering

 

Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen

 

 

X-100+ Beschrijving van de auto de Zeer belangrijke Programmeur:
X-100+ is de auto Zeer belangrijke Programmeur een handbediend apparaat om sleutels in immobilisatoreenheden op voertuigen te programmeren. Dit aftastenhulpmiddel heeft een eenvoudig en robuust ontwerp, om uw ervaring van de voertuigdienst veel gemakkelijker te maken!

 

 

X-100+ Eigenschappen van de auto de Zeer belangrijke Programmeur:
1.New sleutels programmering
2.Reads sleutels van het geheugen van de immobilisator
3.New-het immobilizerprogramming
4.New ECU-programmering
5.New mechanische zeer belangrijke aantal programmering
6.Vehicle Identificatienummer programmering
7.Reset ECM & teruggestelde immobilisator
8.Easy om te werken door geleide menu te programmeren
9.New verre controlemechanisme programmering
10.Wiste volledig en sterk gegevensbestand voor de belangrijkste voertuigmerken
11.Upgradeable via web-based download
 

 


X-100+ het Voertuigdekking van de auto Zeer belangrijke Programmeur:
Azië: Toyota, Lexus, Honda, Acura, Mazda, Nissan, Infiniti, Mitsubishi, Subaru, Suzuki, Kia, Hyundai, Daewoo, enz.
Europa: Audi, VW, Skoda, Seat, Porsche, Opel, Citroën, Peugeot, enz.
Amerika: GM, cadillac, Buick, enz.
China: Grote Muur, Chery, schittering-Auto, Geely, LIFAN, HAFEI, CHANGAN, LANDWIND, BYD, enz.
 

 


X-100+ steunt de auto zeer belangrijke programmeur de volgende modellen:
Volkswagen, Audi, Honda, Kia, Buick, modern Chevrolet, Dongfeng Citroën, Peugeot, Mazda, Schittering China, Schittering Jinbei, Chery, Changan, de Grote Muur, Changan, Changhe, Dongfeng-manier, Hafei, zeepaardje, esdoorn, Changfeng Liebao, JAC, Geely, Lifan, wind, Zhengzhou Mazda, Nissan, Zhengzhou Nissan, FAW, Tianjin FAW Besturn, SAIC Engeland, BYD (test), Changan Ford, meer modellen blijft bevorderen……
1. Steunt momenteel al slim kaart aanpassingsapparaat!

2. Steunt bijna al binnenlandse industrie van het materiaalvervoer, gezamenlijke verwezenlijking, Delphi, Siemens, het anti-diefstal systeem van Chongqing Cheng (met inbegrip van de vervanging van oude en nieuwe motor die aan om het even welke computer, oude computer, sleutels en dergelijke na de gelijke wordt aangepast)! De binnenlandse modellen keurt meestal de bovengenoemde 5 soorten anti-diefstal systeem goed!

3. Naast huidige Volkswagen-fabriek 5054 die, slechts steun 2010 Jetta zeer belangrijk materiaal aanpassen! (behoefte 5054 om online aanpassing, x-100+ te doen is niet online, maar de behoefte aan anti-diefstal cijfersteun)

4. Het systeem die van steunhonda ECM binnenlands anti-diefstal aanpassingsapparaat vervangen! (vergt de anti-diefstal het systeeminspectie van steunhonda, vervanging, die de belangrijkste anti beginnende eenheid“ deel“ vervangen, vervangend ECM, die intelligente de knopecu vervangen die van de systeemontsteking, niet de wachtwoordsteun aanpassen, die maar omvatten beperkt niet tot de nieuwe 8 generatieovereenstemming, brengt het lied van liederen, 2011 Odyssee enz. in kaart)

5. Steunt slechts, ECM van het het systeemterugstellen van Jinbei Delphi motormateriaal!

6. Steun van het anti-diefstal systeem van Mitsubishi om de initialisering van de motorcomputerbeveiliging te vervangen!

7. Steun Hyundai-Sonate 8 generatie, IX35, I30, Yue, anti-diefstal het systeem passende sleutel van Kerstmanfe, ECM initialisering, SMARTRA-initialisering, de vertoning van de gegevensstroom binnenlands anti-diefstal aanpassingsmateriaal (ander materiaal kan passende sleutel slechts doen, kan ECM initialisering, SMARTRA-initialisering en de vertoning van de gegevensstroom doen)!

8. Allen steunen Hyundai-Sonate 8 generatie, IX35 slimme kaart, de slimme looppas van de kaart passende Chi, de initialisering van Vera fucks ECM, SMARTRA, PDM, ESCL-de initialisering van de initialiseringsinitialisering, anti-diefstal systeem neutraal model, het neutrale model van SMARTRA van binnenlands anti-diefstal aanpassingsapparaat

9. Steun nieuwe Hyundai-Sonate 8 generatieafstandsbediening, bedrijfs aanpassing!

10. De steun voor het recentst aan Nieuwe Vorstelijk van 2011, lacrosse, Druze, de intelligente kaart van Hideaki en zeer belangrijke aanpassing! (kan inputwachtwoord etiketteren of BCM verwijderen de 24C16-gelezen spaander)

11. Steun originele Koreaanse moderne GENESISCOPR, h-1 BUS 11, GEZT 03, ACCENT 03-05, MATRIJS 06, de modellen van ELANTRA 01-03, de slimme kaartafstandsbediening passende aanpassing, ECM, SMARTRA, PDM-de initialisering van de initialiseringsinitialisering, ESCL-initialisering, anti-diefstal systeem neutraal model, het neutrale modelmateriaal van SMARTRA!

12. Steun nieuw Kia forte, in werking gestelde slimme de kaart van Kia Chi aanpassing, ECM, SMARTRA, PDM-de initialisering van de initialiseringsinitialisering, ESCL-initialisering, anti-diefstal systeem neutraal model, het neutrale model van SMARTRA van binnenlands anti-diefstal aanpassingsapparaat!

13. Steun de originele Koreaanse Kia-ZIEL, SORENTO 2009, intelligente de kaart van SPORTAGE R 2011 aanpassing, ECM initialisering, SMARTRA, PDM, ESCL-de initialisering van de initialiseringsinitialisering, anti-diefstal systeem neutraal model, het neutrale model van SMARTRA van binnenlands anti-diefstal aanpassingsapparaat!

14. Steun voor de reeks van NISSAN Nissan van anti-diefstal systeeminitialisering!

15. Steun Chery van anti-diefstal systeem, het anti-diefstal apparaat van het de computerterugstellen van de motorcomputer! (de computer van de het terugstellenmotor en het computer oude computerprogramma kunnen leeg zijn, dus ladingsgelijke)

16. Steun de nieuwe Toyota-van certificatie identiteitskaart doos met slotsynchronisatie, verre beginfunctie

17. Ondersteunende paragraaf 2011 Fawkes-sleutels past, de de synchronisatiefunctie van de motorcomputer aan

18. Steun de farsighted Mazda-vleugel passende sleutel

19. Steun de smartcardsynchronisatie van de 12 generatiekroon, 09 geluiden, 09 de passende sleutel van Toyota G
 

 


Bijvoorbeeld: Chery, Honda, moderne Chinees, het volledige voertuig na water, vervangt de motorcomputer, computerbehoefte om computer en van de motorcomputer synchrone aanpassing of ECM initialisering te doen initialiseringsinitialisering, SMARTRA, PDM, ESCL-binnenlandse initialisering, andere modellen die apparaten aanpassen en T300, SBB kan aanpassen, kan x-100+.

 

 

X-100+ van het de autoalarm van de auto de zeer belangrijke programmeur passende deskundigen om de modellijst te steunen:
De auto van autofabrikanten is de voertuig/systeemfunctie
De reeks van de reekschery van Cheryqiyun Chery van anti-diefstal systeem omvat over het algemeen gelezen probleemcode, duidelijke foutencode, gegevensstroom, duidelijke sleutels, passende belangrijkste, teruggestelde ECM ECM, aanpassing, teruggesteld alarm anti-diefstal apparaat, die aanpassend het gehele systeem, programmerend motorvin code, VIN-code die anti-diefstal apparaat, veiligheidscode voor login programmeren, veiligheidscode die de belangrijkste test, ECU-test, motor, anti-diefstal slot, verre verwijdering, afstandsbediening passende functie plaatsen aanpassen.
wegens de verschillende types van het anti-diefstal systeem van het voertuigmateriaal, zodat de specifieke functie varieert wegens auto, niet hetzelfde
Qiyun 1
Qiyun 2
Qiyun 3
Qiyun 5
Tijger 3
Oosterse Zoon
De DWARSreeks
QQ6
QQme
A1 reeks
A3 (doos drie)
A3 (vijfdeursauto)
A5 reeks
Wind en wolk 2 (doos drie)
Wind en wolk 2 (vijfdeursauto)
E5
Rui Lin Rui Lin M1
Rui Lin M2
Rui Lin M3
Rui Lin M5
Rui Lin X1
Rui Lin X5
G3
De reeksv5 reeks van Weilin
H3 reeks
H5 reeks
Mini-autoreeks van elegante reeks (S22)
Reeks van Changan omvat de automobielchangan van de reeks van Changan Yue Xiang Changan van anti-diefstal systeem over het algemeen gelezen probleemcode, duidelijke foutencode, gegevensstroom, duidelijke sleutels, passende belangrijkste, teruggestelde ECM ECM, aanpassing, teruggesteld alarm anti-diefstal apparaat, aanpassing, die het gehele systeem, VIN-programmeringscode, login van de veiligheidscode aanpassen, veiligheidscode die, afstandsbediening passende functie plaatsen.
wegens diverse modellen die met het verschillende type van fabrikanten anti-diefstal systeem worden uitgerust, zodat de specifieke functie varieert wegens auto, niet hetzelfde
Changan Raymond
Changan CM8
Changan Jie Xun
Changan Zhi -zhi-xiang
Changanstormloop
CV7
De grote Muur de Grote Muur de Grote Muur de Grote reeks van de de reeksauto van Muurjia van anti-diefstal systeem omvat over het algemeen gelezen probleemcode, duidelijke foutencode, gegevensstroom, duidelijke sleutels, passende belangrijkste, teruggestelde ECM ECM, aanpassing, teruggesteld alarm anti-diefstal apparaat, die aanpassend het gehele systeem, programmerend motorvin code, VIN-code die anti-diefstal apparaat, veiligheidscode voor login, de reeks van de veiligheidscode, zeer belangrijke opsporing, ECU van de opsporingsmotor, anti-diefstal slotfunctie programmeren aanpassen.
Het grote lichaam van Muurdelphi (afstandsbediening die aanpassen)
wegens de verschillende types van het anti-diefstal systeem van het voertuigmateriaal, zodat de specifieke functie varieert wegens auto, niet hetzelfde
Harvard H3 de Grote Muur
Harvard H5 de Grote Muur
Harvard H6 de Grote Muur
Harvard M1 de Grote Muur
Harvard M2 de Grote Muur
De grote Muur Ling Ao
De grote Muurtovenaar
De grote Muurwinden Chun
Achter de Grote Muur
Teng Yi C30 de Grote Muur
De grote koele Muur
De taal van de de reeksdag van Changansuzuki Suzuki SX4 omvat over het algemeen een zeer belangrijke aanpassing, registratieinformatie
wegens de verschillende types van het anti-diefstal systeem van het voertuigmateriaal, zodat de specifieke functie varieert wegens auto, niet hetzelfde
Vlug
Nieuwe Alt YC5
Reeks Liana van Changhe de Automobiele Changhe de verwijdering van zeer belangrijke code, registreert een nieuwe sleutel, omvat om de nieuwe computer te vervangen
wegens de verschillende types van het anti-diefstal systeem van het voertuigmateriaal, zodat de specifieke functie varieert wegens auto, niet hetzelfde
Van de reeksjing -jing-yi van Jing -jing-yi van de Dongfengmanier reeks van de de modellen (B11) de populaire reeks van anti-diefstal systeem omvat over het algemeen gelezen probleemcode, duidelijke foutencode, gegevensstroom, duidelijke sleutels, passende belangrijkste, teruggestelde ECM ECM, aanpassing, teruggesteld alarm anti-diefstal apparaat, aanpassing, die het gehele systeem van motorvin code aanpassen, programmering, programmerings anti-diefstal VIN code, login van de veiligheidscode, veiligheidscode die, de belangrijkste test, motortest van ECU, anti-diefstal slotfunctie plaatsen.
wegens de verschillende types van het anti-diefstal systeem van het voertuigmateriaal, zodat de specifieke functie varieert wegens auto, niet hetzelfde
Jingyimodellen (B12)
Van de reeksmitsubishi van Hafei omvat de Automobiele Hafei reeks van de dingohafei van anti-diefstal systeem over het algemeen gelezen probleemcode, duidelijke foutencode, gegevensstroom, duidelijke sleutels, passende belangrijkste, teruggestelde ECM ECM, aanpassing, teruggesteld alarm anti-diefstal apparaat, aanpassing, die het gehele systeem, VIN-programmeringscode, login van de veiligheidscode aanpassen, veiligheidscode die, afstandsbediening passende functie plaatsen.
wegens de verschillende types van het anti-diefstal systeem van het voertuigmateriaal, zodat de specifieke functie varieert wegens auto, niet hetzelfde
Hafeiweg Po
Hafei Saibao
Hafei 8
De autoreeks van het zeepaardjezeepaardje zo het gebruik van industrieel verkeer en een volledige waaier van voertuig anti-diefstal systeem
Nota: oud Mazda gebruikt de 8C belangrijkste spaander, slechts hand aanpassing, 4S de post is plaatste, steunt reeks van het apparaten manueel de geen passende zeepaardje van anti-diefstal systeem omvat over het algemeen gelezen probleemcode, duidelijke foutencode, gegevensstroom, duidelijke sleutels, de passende sleutel, het terugstellen ECM ECM, aanpassing, het anti-diefstal apparaat van het het terugstellenalarm, aanpassing, passend vastgesteld systeem, programmeringsvin code, login van de veiligheidscode, veiligheidscode die, afstandsbediening passende functie plaatsen.
wegens de verschillende types van het anti-diefstal systeem van het voertuigmateriaal, zodat de specifieke functie varieert wegens auto, niet hetzelfde
Van de de Kopreeks van schitteringsjinbei omvat de Gouden Gouden de Kopreeks van anti-diefstal systeem over het algemeen gelezen probleemcode, duidelijke foutencode, gegevensstroom, duidelijke sleutels, passende belangrijkste, teruggestelde ECM ECM, aanpassing, teruggesteld alarm anti-diefstal apparaat, aanpassing, die het gehele systeem, VIN-programmeringscode aanpassen.
wegens de verschillende types van het anti-diefstal systeem van het voertuigmateriaal, zodat de specifieke functie varieert wegens auto, niet hetzelfde
De schittering China galoppeert de grootsheidreeks van China de reeks van anti-diefstal systeem over het algemeen gelezen probleemcode, duidelijke foutencode, gegevensstroom, duidelijke sleutels, de passende sleutel, het terugstellen ECM ECM, aanpassing, het anti-diefstal apparaat van het het terugstellenalarm, aanpassing omvat, die het gehele systeem, VIN-programmeringscode, login van de veiligheidscode aanpassen, veiligheidscode die, afstandsbediening aanpassing, intelligente kaart passende functie plaatsen.
 

 


X-100+ de VERPAKKINGSlijst van de auto Zeer belangrijke Programmeur:
X-100+ HOOFDeenheid * 1PC
OBD ii-16 * 1PC
Honda-3 * 1PC
Hyundai/kia-10 * 1PC
Kia-20 * 1PC
HOOFDkabel * 1PC
TF KAART * 1PC
TF KAARTlezer * 1PC
X-100+ HET HANDBOEK VAN DE GEBRUIKER * 1PC

 

Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen 0

 

Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen 1

 

Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen 2

 

Handbediende ECU-Auto Zeer belangrijke Programmeur x-100+ die voor Alle Smart Card Apparaat aanpassen 3

 

Contactgegevens
Hippo Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Sales

Tel.: +8613410121786

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Beste Producten
Andere Producten
automatische diagnostische hulpmiddelen

Het multi Kenmerkende Hulpmiddel van de Taalmotor met SSD plus Laptop van Panasonic CF19 I5 4GB Software

V2019.9 MB BR C4 PLUS Ster Auto Kenmerkende Hulpmiddelen met Vrije DTS Monaco/Vediamo

Duurzame Auto Kenmerkende Hulpmiddelen BMW ICOM VOLGENDE BMW ICOM A2 A+B+C plus Laptop van Lenovo X220 I5 4GB

Doip de Auto Kenmerkende Scanner Dongle van USB van het Programmeringshulpmiddel voor Mercedes tot 2019

autosleutel programmeur

200W de automatische Zeer belangrijke CONDOR van Snijmachinexhorse xc-MINI plus CONDOR xc-MINI II met 3 Jaar Garantie

Automobiel Zeer belangrijke Mobiele de Snijmachinesteun van CG Godzilla/PC met Ingebouwde Batterij

CNC van de Tabletford Tibbe van Android van de Auto Zeer belangrijke Programmeur de Kakenfo21 Klem 2019 seconde-E9

Zeer belangrijke Programmeur van de AK500Proak500 verwijdert de PRO Super Auto zonder ECU van ESL ESM voor Mercedes-Benz

Start X431 Scanner

Van de de Auto het Kenmerkende Scanner CRP van lanceringscreader van het Aanrakings Pro 5,0“ Android Touche screen Volledige Systeem

Android-van de het Hulpmiddellancering X431 van de Stootkussen Kenmerkende Dienst de Scanner Vrije Update online 2 Jaar

Van de de Codescanner van CRP 429C OBD2 Auto het Kenmerkende Hulpmiddellancering X431 CRP429C voor Engine/ABS/SRS/AT

De Op zwaar werk berekende Originele Lancering X431 V+ HD3 van het de Vrachtwagen Kenmerkende Hulpmiddel van Wifibluetooth

Vraag een offerte aan
Privacy Policy China Goed Kwaliteit automatische diagnostische hulpmiddelen Leverancier. © 2012 - 2021 auto-diagnosticstools.com. All Rights Reserved.